E-tjänster och blanketter

Date: 2018-01-29 01:39

Drogtester blir allt vanligare på jobb. Ifjol ökade tester med tolv procent jämfört med året före till över 656 555 prover, enligt de labb som gör flest analyser, rapporterar Sveriges Radio.

Husqvarna i Sala - Startsida

Stopp för rökning på uteserveringar, hållplatser och lekplatser. Regeringen planerar på torsdag anta en lagrådsremiss om en ny skärpt tobakslags, erfar Dagens Nyheter.

Trender, skvaller och kändisar - Metro Mode Nöje

ODENSE Danska Odense på Fyn kan bli nytt centrum för cannabisodling i Europa. Detta sedan danska företag går samman med två stora kanadensiska cannabisbolag för att odla efter ökad efterfrågan på 8776 medicinsk marijuana 8776 .

KRIS – Kriminellas Revansch I Samhället

Sverige stöder ekonomiskt den internationella antidopingbyrån Wada. Regeringen har beslutat att i år ge Wada 6,9 miljoner kronor, bland annat för insatser vid OS i Sydkorea.

Tullverket redovisar ökade narkotikabeslag för 7567 på bred front – särskilt för cannabis, amfetamin och narkotikaklassade läkemedel. Ändå har gränsbevakningen minskat och flödet av droger och vapen ökat. Regeringen flaggar för 8776 en historisk satsning 8776 på tullen.

Det är högkonjunktur i dryckesbranschen i landet. Flera mikrobryggerier och andra tillverkare av öl, vin cider och sprit har startats efter EU-inträdet. Uppåt 7555 nya jobb kan ha skapats, enligt ny rapport.

Som väntat föreslår regeringen utvidgat rökförbud till även uteserveringar, hållplatser, allmänna entréer och lekplatser. Dessutom licensplikt för tobakshandel. Men i förslaget till ny tobakslag saknas förbud att visa tobak i butiker, vilket flera krävt.

Fiskejournalen och Allt om Flugfiske har lanserat bonuspaketet FISKE PLUS för dig som är prenumerant. Det betyder att du alltid har tillgång till exklusiva förmåner. Billigt är det också och du behöver definitivt inte ta upp några lån för att ha råd med en prenumeration!

Här på kan du direkt ta del av alla smaskiga erbjudanden samt den över 55 sidor stora fisketidningen FISKE PLUS. Logga in med ditt 8-siffriga kundnummer samt postnummer eller ditt personliga inlogg från här ovan.

Är du inte prenumerant idag kan du enkelt ta del av alla förmåner genom att teckna en prenumeration idag.

Gå in på http:// och välj din favoritfisketidning.

Köpare på gatan erbjuds köpa lugnande bensodiazepiner, men får istället syntetiska livsfarliga drogen fentanyl. Nu går polisen ut med en varning för tabletterna som ser ut som Xanax-stavar och Oxycontin.

BOSTON Amerikansk polis har i Boston beslagtagit femton kilo av opiatdrogen fentanyl tillräckligt för att utplåna hela delstaten Massachusetts befolkning. 87 personer greps vid razzian, några med koppling till fruktade mexikanska Sinaloa-kartellen.

«Nätdejting för skilda oskarshamn » in images. One more Image «Nätdejting för skilda oskarshamn».