Hitta nya vänner som vuxen – GoFrendly

Date: 2018-01-28 10:58

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

Hitta nya vänner

Åh, Pojrott som min bror sa om Poirot ?
Låter som vi har en del samma intressen men jg bor på andra sidan Sverige, alltså i Norge, typiskt..

Hitta-Vä – För alla åldrar i Sverige

Ett annat stort hinder för att hitta nya vänner som vuxen är fördomar. Ofta letar vi efter nya vänner som är precis som oss själva, vilket gör att utbudet blir litet. Försök vara mer öppensinnad. Nya vänner går att hitta överallt, bland alla åldrar, yrkesgrupper och bostadsområden. Ge dig själv chansen att träffa nya människor och våga vara öppen!

Så hittar de nya vänner – kompisdejtar | Nyheter | Expressen

Jag undrar detsamma och saknar väninnor att träffa över en fika stan till exempel. Jag är 97 år och bor i Malmö och visst vore det väl trevligt om vi kunde bli ett litet väninnegäng i ungefär samma ålder? Hör av er.
Hälsningar Anna

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

tycker faktiskt det låter som en jättebra idé! tänk om det var lika vanligt som att träffa någon på en dejtingsajt.. jag skulle absolut vara intresserad av det, tror man skulle kunna hitta riktiga 8776 själsfrände 8776 -vänner!

Mitt namn är Matilda. Jag är 76 år ung [url=http:///keno/][color=black]och[/color][/url] singel. Bosatt i Ystad.

Någon i Falun eller Örnsköldsvik??? Tjej på 76 år, bodde i Falun flytta upp till ö-vik pga kärleken men killen och jag har väl en paus.. Skulle nog trivas bättre i ö-vik om jag hade vänner där! Annars flyttar jag till Falun igen, går på högskolan där och läser till lärare. Vore kul med vänner på båda ställen! 🙂
/ Caroline

Hej!
Känner igen mig bor också i Malmö. Jag är gift och har två barn, som nu börjar bli större och självständigare. Saknar tjejkompisar att träffas på fika eller middag, promenad, ett glas vin då och då eller någon utstäör gärna av er!

Hej! Maria heter jag, är 79 (snart 75) år och bor i Örebro tillsammans med min sambo. När jag inte jobbar gillar jag att kolla på serier, gå till gymmet och umgås med andra.
Jag vill gärna hitta någon att ta en promenad med, ta en fika eller sitta på balkongen och ta ett glas vin 😉 vi hörs!

«Hitta nya vänner online mölnlycke » in images. One more Image «Hitta nya vänner online mölnlycke».