Hitta nya vänner | Blyg, introvert & högkänslig

Date: 2018-01-05 17:48

Jag fick också mer information om den lilla (eller okej, ganska stor faktist) resan runtom på sydön. 8776 Kia ora and welcome to 8766 Te Wai Pounamu 8767 New Zealand 8767 s South Island 8776   är öppningen på en lång pdf fil med beskrivning i kronologisk ordning under 66 dagar då jag ska få uppleva sydön och vad den har att erbjuda. Allt ifrån att simma med delfiner, kayak och hika igenom en stor nationalpark, bada i varma geysrar till att hoppa fallskärm och bungyjump. Kommer nog bli de mest äventyrslystna, roliga och intressanta 66 dagarna i mitt liv! Ser fram emot dem väldigt,  väldigt  mycket.

Thai Guide

Min blogg finns nu också med på (klicka på länken för att komma till min bloggsida)- en underbar sida för intresserade!

Husqvarna i Sala - Startsida

Är precis uppe i en separation på hans initiativ efter 9 år tillsammans. Han har träffat en annan. Addera lite årsbunden depression, nyligen varslad från jobbet för hans del, och nytt jobb som chef för mig. Mycket som händer på en och samma gång. Trots att vår relation inte allt igenom varit bra, och trots att jag kanske långt nånstans där inne förstår att det måste bli såhär, känns smärtan näst intill olidlig. Om han skulle ångra sig skulle jag vara redo att prova igen som jag känner just förbannad på mig själv för dom tankarna...hjärnan säger nej men hjärtat ropar ja.

KRIS – Kriminellas Revansch I Samhället

Ibland går det för fort och vi glömmer bort att kommunicera. Vi visste inte bättre. Om vi kände oss oroliga och råkade på motgångar, ville vi ta hand om det på egen hand för att inte oroa och belasta er med bekymmer (inte sagt att det är rätt väg att gå, men kan det se ut i våra tankevärldar). Du kände dig troligen sviken och förminskad.

Hej
Har precis hittat din blogg och vill bara säga att det hjälper att läsa dina inlägg både gamla och nya. Är precis inne i en separation där min man sedan 65 år flyttat tillbaka till England i januari för att han säger att vi inte är lyckliga tillsammans. Han säger att han alltid kommer älska och sakna mig men han kommer aldrig ärtan är outhärdlig och dagarna är som i en dimma med tårar och värk i bröå tack för din blogg, det var nog meningen att jag skulle hitta den. Madeleine

Är precis hemkommen från Kalmar där jag åt sushi med mamma och Jonna. Mys som vanligt att spendera tid med familjen, och nu ska jag snart börja läsa en bok (den första boken jag förhoppningsvis kommer läsa från början till slut sedan jag läste Bert böckerna). Har precis köpt 8776 Steve Jobs en självbiografi 8776 , ska bli intressant att läsa! Entreprenörer, idéskapare och liknande personer står högt på listan hos inspirerande människor för mig.

Man må vara färdig med den känslomässiga biten med sin partner men det är ingen anledning att kasta in ovetande oförberedda barn i allt det nya. De behöver tid att bearbeta den spruckna familjen innan någon ny person introduceras.
Mitt barn sitter ett år senare och är arg på sin pappa för att hon inte hunnit med. Han introducerade sin nya innan han ens lämnat huset. Vårt barn hade fått ett pat veckor på sig att smälta vår skilsmässa. Det är för kort tid

Flygresan gick bra hela vägen från Köpenhamn till Whangarei. Flyget från Auckland till hit var ett sjukt litet plan med kanske 67 platser, men det var också bara utbytesstudenter i planet så det var rätt chill. Mötte 7 till svenskar som också ska bo här i Whg!

Kyla kan jag förstå men hat nej det förstår jag inte
Om man vill avsluta behöver man väl inte hata den man lämnar det är ju att sparka på den som redan ligger.
Man har nog med att greppa att han inte älskar mig längre och att då plötsligt möta så mycket hat blir både väldigt jobbigt och förvirrande för man förstår inte vad man har gjort för att väcka hatet

Enligt mina erfarenheter så är det lika vanligt att män som kvinnor går väldigt snabbt in i ett nytt förhållande. Ofta är det väl så att den part som redan länge velat lämna relationen, han/hon är redan till stor del klar med sin bearbetning, medan det kommer som en chock för den som blir lämnad. När man inte alls är på samma våglängd är det nästan omöjligt att försöka kommunicera, det är så svårt att nå fram till varandra då.

«Träffa nya vänner app gustavsberg » in images. One more Image «Träffa nya vänner app gustavsberg».