MARIA

Date: 2018-01-04 13:53

Johan S, helt rätt.
Vänner, se denna länk http:///watch?v=izUv-ywBeg9
Där har vi en arabisk, muslimsk kvinna som blottar smutsen inom islam! Hur ställer ni muslimer er till detta? VAD kan ni möjligtvis använda till ert försvar? Det här är en påläst kvinna, se hur hon kör över programledaren.

Man stenad till döds för sex utanför äktenskapet

tänk att det finns så mycket hat i många inlägg här var gör ni av er ilska? om vi hade strängare lagar & straff skulle samhället se bättre ut då?..skulle kvinnor känna sig mer säkra här då? det är väl varje individ som avgör hur han eller hon agerar utifrån sitt hjärta/sin själ oavsett lagar och straff för det är väl inte så att om det inte fanns straff så var det fritt fram för alla? Till sist kan jag berätta för er som inte vet, att gruppvåldtäkter har förekommit här i Sverige och det långt före arbetskraftsinvandringen eller flyktinginvandringen. Så länge någon känner sig mer värd än någon annan människa så kommer det alltid att finnas människor som utövar makt av något slag över en annan människa.

Kvinna

FY faaaan för våldtäckt och skit. tänk på männidkor värde. Skit samma vart dem bor vem dem är ingen ska få stå ut detta varesig utlänsk eller svensk. Spelar väl ingen roll om du är svensk afghan dansk tysk spansk japansk ja eller en fattig bonde. fy faaaannn vem d än är

Friab – Individ & Familj – Vi hjälper människor till ett

Men tillbaks till grundproblemet islam/OIC som dränks i allt bröl här om 8776 rasister 8776 mm. Det är ruggigt att så få (även bland muslimer) vet vad OIC och dess högkvarter i Saudi Arabien, innebär för både sekulariserade muslimer och icke-muslimer. Det är tack vare den Saudiska diktator-familjen (och deras lierade) som islamsk hatpropaganda kan fortsätta att spridas runt världen och agitera för rasistisk/sexistisk 8776 street-jihadism 8776 samtidigt som den som vågar kritisera stämplas som 8776 islamofob 8776 .

Sommaren 7559 blev jag själv våldtagen.
När jag läser detta mår jag fruktansvärt dåligt för denna tjej som utsatts för ett av de mest förnedrande brott som man kan utsättas för och dessutom på detta sätt!
Känner djupt med henne och det hat jag känner mot de 8776 män 8776 som gjort det går ej att beskriva med ord. Jag hoppas innerligt att de inte får stanna en dag till i Sverige efter det att rättegången är över. Ut med pack som dessa!

Det sjukaste var ju 8776 Annie get your gun 8776 som skrev 8776 Jag tycker man kunde kasta ut svenska våldtäktsmän också 8776 . WTF? Kasta ut vart? Till mars eller? Varför skulle något annat land tvingas ta emot svenska våldtäktsmän? Så kvinnorna där våldtas istället? Tycker du seriöst att de enda kvinnorna i världen som räknas är de i Sverige? Är du störd eller?

Dessa invandrarna borde avrättas ställ alla på ett led och be dom sätta sig på knä och ett skot i pannan som dom gör i deras länder när dessa brott sker.

Det är precis så man inte ska göra om man vill finna riskgrupperingar med misstänkta aversioner mot kvinnor och i en del fall rent hat som i fallet med ovanstående våldtäkts gäng. Det är precis så man inte ska göra om man vill rikta insatser/åtgärder för bästa effekt. Det är precis så man skall göra om man vill släta över.

Var det inte en tjej som hade blev våldtagen i en fjällstuga för inte så länge sen och gärningsmannen blev frikänd för att hon sov med bh och trosor istället för en pyamas?
Det är en jävla sur dubbelmoral som pågår i det här landet när det handlar om våldtäkter.

Jag blir verkligen äcklad när jag läser din kommentar. Du har en sådan snedvriden uppfattning om världen att man blir rädd.

«Kvinna söker man sverige fagerstasinglar » in images. One more Image «Kvinna söker man sverige fagerstasinglar».