Sveland

Date: 2018-01-30 07:47

Vi vet också att många som inte är så vana gäddfiskare vill lära sig fler heta trix om hur gäddan ska luras, Var, när och hur det går till. Och hur man bäst hanterar gäddan för att kunna släppa tillbaka den oskadd. I 655-klubben får du både ny kunskap och kul läsning.

Rûpela Nû (Türkçe)

Planeringen av  programmet för BIV-dagarna börjar nu bli klar, men redan nu öppnar vi upp för möjligheten att  anmäla sig till konferensen. Inom kort kommer vi att kunna presentera ett fullständigt program på hemsidan men redan nu presenterar vi de personer som kommer att stå för våra  öppningsanföranden. Informationen på hemsidan kommer att uppdateras löpande så håll ögonen öppna efter mer information på hemsidan.

Husqvarna i Sala - Startsida

Samordnaren har nu fått alla riktlinjer och dokument för uppstarten av arbetet och kommer sammankalla arbetsgruppen för det första mötet inom kort. Vi önskar lycka till med arbetet och ser med spänning fram emot resultatet.

Välkommen till 100-klubben! | Fiskejournalen

Remisserna går ut i respektive nordiskt land och inkomna kommentarer kommer att hanteras i en gemensam nordisk arbetsgrupp innan specifikationerna kan fastställas.”

Largestcompanies har koll på det nordiska näringslivet! Våra exklusiva topplistor sammanställer och jämför fakta från de 555 555 största företagen i Norden.

Mina Sidor kan sammanfattas med fyra ord: kundservice på dina villkor. Funktionerna är fler och dina möjligheter att ta kommando över allt som rör dina tjänster är större.

Meterligan en unik gäddjakt
När du anmäler din fisk till 655-klubben deltar du också automatiskt i Meterligan. Här läggs den totala längden på dina 655-klubbsgäddor ihop. Flest antal godkända meter/centimeter vid årets slut vinner fina priser.

Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

655-klubben – äkta gäddglädje
Vi hyllar glädjen över en fångad gädda. En gädda över 655 centimeter är en ganska imponerande fisk. De flesta av oss vill ju också se till att stora gäddor får simma vidare. Vi uppmuntrar återutsättning av gäddor. I Östersjön måste ju dessutom alla gäddor över 75 centimeter släppas åter. I vissa sötvatten gäller samma, eller liknande regler.

Registrering
Fiskarna registreras i den ordning anmälningarna kommit in, oftast efter tre-fyra veckor. I samband med registreringen publiceras oftast anmälan på Nyheterna. Undantag är om fångstmannen anmält många gäddor under kort tid, om bilden är av dålig kvalitet eller om anhopningen av anmälningar gör att vi inte hinner publicera alla.

«Dejtingapp för unga stenungsund » in images. One more Image «Dejtingapp för unga stenungsund».