Jesse Marlow's

Date: 2018-01-30 04:06

LEICESTER En smugglarliga står inför rätta misstänkt fört in heroin och stora mängder kokain till Storbritannien bakom fasaden av ett inredningsföretag i Leicester. Bland annat inuti specialbyggda kontorsmöbler.

Largestcompanies – Nordens största företag

Nu delar Bob Hund med sig av scenen. Artister som Frida Hyvönen och Shitkid, forskaren Emma Frans samt kollektivet Konstmusiksystrar är några av de som tar plats under minifestivalen Tolkningsföreträde på Malmö Live 67/5.

Köp mammakläder online till väldigt lågt pris! | Mamastore

Sverige stöder ekonomiskt den internationella antidopingbyrån Wada. Regeringen har beslutat att i år ge Wada 6,9 miljoner kronor, bland annat för insatser vid OS i Sydkorea.

Phuket Portalen - Sveriges officiella guide till phuket

Legalisering av cannabis är egentligen ingen het politisk fråga i Sverige. Men det finns tre andra saker vi borde vi prata mer om. Det skriver Per Johansson, generalsekreterare i RNS, i en nyårskrönika.

BRYSSEL EU-kommissionen tillåter inte svenska myndigheter att försöka stoppa alkoholreklam till svensk tv-publik som sänds från Storbritannien. 8776 Ge inte upp. Vi måste lyfta frågan vidare 8776 , säger Anna Hedh (S), EU-parlamentariker till, Drugnews.

I september släppte Rebecka Törnqvist sin första fullängdsskiva på sex år. Nu åker hon ut i landet för fyra utvalda spelningar. 

IOGT-NTO överklagar den interimsdom från Patent- och marknadsdomstolen som omedelbart förbjuder Miljonlotteriets telefonförsäljare att med kritiserade metoder sälja lotter. Föreningen riskerar annars få betala miljoner i vite.

Stopp för rökning på uteserveringar, hållplatser och lekplatser. Regeringen planerar på torsdag anta en lagrådsremiss om en ny skärpt tobakslags, erfar Dagens Nyheter.

En man i Uddevalla åtalas för grovt vållande till annans död sedan hans treåriga dotter fått i sig livsfarlig nässpray med narkotika. Även flickans farbror åtalas.

BOSTON Det är snarare tiden med opiatläkemedel som smärtlindrare efter operation som ökar risken för beroende än styrkan av doseringen. Det slutsatsen dras i en amerikansk studie med över en miljon patienter, viktig kunskap mot bakgrund av den pågående opioidkrisen i USA.

«Dejting göteborg oskarshamn » in images. One more Image «Dejting göteborg oskarshamn».