Hitta mina vänner! – Android-appar på Google Play

Date: 2018-01-12 13:04

Video «Hitta vaenner som livre»

Jag tror att osäkerhet och rädsla för att göra fel inte ökar humorn hos många. Lyckligtvis finns även de småbarnsföräldrar som gör humorn till en överlevnadsstrategi, hoppas du hittar några sådana som föräldraledig. Annars kan du alltid ringa Lina! Hon har humorn kvar, det garanterar jag.

Hitta ditt varför i försäljningen

I något inlägg här på bloggen har du Cecilia, eller Christian, i en kommentar beskrivit hur man skaffade sig vänner som barn.

Hitta nya vänner som vuxen – GoFrendly

Hej Livsgnistan! Jag har själv fått nya vänner här igenom Damrummet och tycker det är ett bra sätt i brist på andra när man vill träffa nya människor!

Att hitta vänner som föräldraledig

Jag har varit aktiv i mängder av olika idrotter. Hållit mig i form. Ser yngre ut än vad jag är. Har allt hår kvar på huvudet m. m. Får mycket uppmärksamhet från då medelålders kvinnor. Jag vill ha en kvinna som också ser bra ut och gärna ser yngre ut än vad hon är. Hon finns inte.

Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Så enkelt. Du behöver inte vara medlem för att svara på en annons, och det kostar inget. Gör det gärna redan idag.
I Kronobergs län ingår kommunerna: Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Uppvidinge, Växjö och Älmhult.

Jag undrar detsamma och saknar väninnor att träffa över en fika på stan till exempel. Jag är 97 år och bor i Malmö och visst vore det väl trevligt om vi kunde bli ett litet väninnegäng i ungefär samma ålder? Hör av er.
Hälsningar Anna

Lisa 68, jag bor vid Växjö och varför inte testa denna sida att söka efter nya vänner som vill umgås. Jag pluggar, men har en hel del tid över. Går gärna och tränar ihop. Eller varför inte äta middag nån kväll. Kul om du hör av dig.
Svara på annons

Du kanske nyligen har flyttat och helt bytt stad, eller så insåg du att din gamla umgängeskrets inte var hälsosam för dig, och nu behöver du nya vänner.
Oavsett varför du nu behöver träffa nya vänner så är det lätt att det känns som en omöjlig uppgift, och att det kanske inte ens är någon idé?

För det första: Män och kvinnor är lika mycket intresserade av karriär. Det finns många kvinnor i 95-55 årsåldern som är ensamma. De hittar ingen man som vill engagera sig i ett förhållande. För många kvinnor i den åldern betyder ett förhållande total commitment, och tråkigt nog är det få män som anstränger sig i ett förhållande. Allt hänger kvinnan. Så kvinnorna förblir ensamma.

Jag har också letat efter vänskapsforum här på nätet men det har inte gett så stor utdelning. Det mesta handlar ju om dating och det är inte det jag är ute efter. Jag längtar efter en tjejkompis som bor i dalarna som man kan hitta på lite saker med !

«Hitta vaenner som livre » in images. One more Image «Hitta vaenner som livre».