Ensam mamma söker tv3 flashback - Schoenmakerij Aerts

Date: 2018-01-13 10:57

Video «Ensam söker vänner lidköping»

Då jag aldrig varit mycket för de intressen man "ska ha" under uppväxten, i stil med att dra ut på krogen var och varannan helg, så har kompisarna sedan skoltiden försvunnit sedan länge.

Ensam mamma söker | Viafree

Du får gärna vara i min ålder, alltså ca 75-85 år, och gärna bo i närheten. Men ibland kan man känna att man har mkt gemensamt med någon även om åldern skiljer, eller om man bor på olika orter, och då kan även mailkontakt ge väldigt mycket. 

Blygmodig: Hemsidan för dig som är blyg och introvert

lägg till hawkzz, spelar lite lol på fritiden och bor i solna kan nog ta mig in till stan om du är sugen på att snacka lite skit bara :)

Tarotkortens betydelse | Gratis Vägledning med Tarot & Pendel

Heter Elin och bor i Ängelholm, Skåne. Går just nu sista året på gymnasiet där jag läser Naturbruk inriktning Hund, vilket nog kan hinta lite om att jag gillar djur, speciellt hundar ^^
Annars så är jag rätt så intresserad utav att fota och spela på datorn/xbox :)

Jag är en kille kring 79-78 boendes i Västernorrland som länge kämpat med att skaffa nya bekantskaper, helst "IRL", men det har i bästa fall slutat med någon halvlång online-vänskap som sedan dör ut.

Hej! Jag är en tjej på 78 år som bor i Södermanlands län, studerar till förskolelärare och har en underbar pojkvän sedan 5 år tillbaka. Är väldigt empatisk av mig och bra på att lyssna på andra. Jag älskar humor och att skratta, har en social sida samtidigt som jag trivs med att vara ensam ibland. Jag gillar att uttrycka min kreativitet på olika sätt, främst genom att teckna men även när jag står i köket. :) Är intresserad av andlig utveckling och meditation, jag gillar djupa diskussioner om allt mellan himmel och jord! Vore kul att ha någon att skriva till i första hand men även att prata med om det går för sig. ) Skicka gärna ett PM om detta låter intressant! (Ålder eller kön spelar ingen större betydelse)

Jag är en lugn person med, som det är nu, få intressen (musik, film, litteratur, datorspel - ungefär som alla andra). Skulle vilja prova på lite ditt och datt, men det är ju inte alltid så kul att göra saker ensam, för att inte tala om betydligt svårare att faktiskt göra något alls i mitt fall. Min pessimistiska natur sätter även den en del stopp.

Hmm, är en kille, och letar främst efter någon som jag skulle ha riktigt bra personkemi med och lixom komma riktigt bra överens med, och resten spelar inte så stor roll. Enbart intresserad av att prata med tjejer, men spelar inte så stor roll vad det skulle leda till, för vill mest bara prata med nån och se hur det går.

Hoppas du hittar någon! :) Om det inte blir lyckat här så kan du adda mig på League. Har samma namn i LoL som på reddit om det är intressant, får väl säkert tid att spela någon gång. Plat rank osv. Lycka till :)

Som titeln lyder. Jag såg för flera år sen en rolig sketch om en norsk karl som flyttar till Sverige (Stockholm tror jag?) och letar efter vänner osv.

«Ensam söker vänner lidköping » in images. One more Image «Ensam söker vänner lidköping».