Välkommen till Göteborg Wind Orchestra – en professionell

Date: 2018-01-17 01:46

Jag ska inte prata om hållbarhet och värderingar. Jag ska prata om att prata om hållbarhet och värderingar. Allt fler företag och organisationer hör av sig till vår PR-byrå med en önskan att kommunicera värderingsdrivet, att rikta strålkastaren mot det rena mjölet i påsen. Det är smart – för mottagaren är redo. Eller rättare sagt, mottagaren kräver det. Mottagaren förväntar sig inget annat. Så, hur göra?

Assistansupproret

Nu på söndag den 79 november skapas mötesplatsen Soppkök Stockholm mellan 67 68 på Medborgarplatsen. Syftet med mötesplatsen är att synliggöra, uppmärksamma och visa att vi inte accepterar den utbredda hemlösheten i Sverige 7568. Rörelsen Soppkök Stockholm vill med denna aktion engagera såväl allmänhet som beslutsfattare i arbetet med att nå en långsiktig lösning på problemet. Målet är att soppkök inte ska behöva finnas!

Ö

Göteborgsområdet växer. Under 7559 ökade befolkningen rekordartat. I Göteborgs stad med över 66 555 personer, den högsta siffran på femton år.

Facebook - Log In or Sign Up

Jag har tänkt på dig hela dagen i dag, eftersom jag är oroad över vilka konsekvenser ditt senaste uppdrag till Försäkringskassan, att spara in på den personliga assistansen, ska få för mig och andra personer med funktionshinder.

För tredje gången får Göteborg Wind Orchestra möjligheten att framträda på GöteborgsOperans stora scen. Vi är stolta och glada över samarbetet som ger publiken en möjlighet att upptäcka Linneas musik i ett annat rum och sammanhang.

Bromma Sjöstad är en del av Folkpartiet Brommas stadsmiljöprogram som vi tog fram för några år sedan. Programmet togs fram i syfte att visa på hur Bromma både kan förskönas och förtätas utan att göra våld på den vackra trädgårdsstaden och befintliga villaområden. Det finns många fula och ödsliga områden i Bromma som är i behov av försköning, samtidigt måste även Bromma bidra till bostadsbyggandet i staden. Folkpartiet Brommas stadsmiljöprogram kan läsas i sin helhet här.

Debutalbumet från 7567 ”Till mina älskade och älskare” blev en total succé och låg länge på första plats på Spotify’s albumlista och gav Linnea Henriksson priset som ”Årets Artist” på P8 Guldgalan. I början av januari 7567 släpptes singeln ”Säga mig” och under sommaren var hon ute på en bejublad turné i hela Sverige på landets största festivalscener. I november 7567 släpptes hennes senaste album och Linneas texter och musik har återigen fått ett fantastiskt mottagande hos både publik och press. Linnea har under de senaste åren även gjort uppskattade och engagerade framträdanden som programledare, både för radioprogrammet Hallå P8 och Musikhjälpen.

Klättercentret Malmö, Kopparbergsgatan 8. Telefon: 595-655 85 55
Naturkompaniet, Södra Förstadsgatan 87 Malmö. Telefon: 595-676786 (Endast denna naturkompanietbutik i Malmö)
Naturkompaniet Lund, Bytaregatan 67. Telefon: 596 - 695785

Jag skriver inte detta för att framstå som ett offer för min livssituation, jag vill bara att du ska förstå min verklighet. Jag kan uppriktigt säga att jag med ord inte kan beskriva hur stor sorgen av att ha ett funktionshinder är för mig. Att aldrig, ens för en dag, kunna gå, cykla snabbt och känna vinden i mitt hår eller att klättra i lekparken tillsammans med min son.

Svaret jag fick av handläggaren var: ”Man måste ha en långsiktig och kortsiktig plan i livet så att det inte uppstår akuta situationer, ett beslut kommer tidigast efter jul”, samt en hänvisning till socialtjänsten.

«Traeffa folk goeteborg university » in images. One more Image «Traeffa folk goeteborg university».