Assistansupproret

Date: 2018-01-30 19:27

LINNEA HENRIKSSON, SÅNG, MUSIK, TEXT
Mira Palme, sång
Oscar Johansson, keyboards
Anton Toorell, gitarr
Paulina Mellquist, bas
Wille Alin, trumset

Ö

Den enskilde måste känna förtroende för Försäkringskassan ty den har inget val, då något beslut aldrig kommer att ges ifall integritetskänsliga intyg och handlingar inte lämnas in till myndigheten. Det finns ingen annan insats som kräver så omfattande underlag som måste skyddas av sekretess. Det handlar om uppemot 5 till 65 intyg per individ och ansökan, samt vartannat år vid omprövning.

Banff Mountain Film festival world tour Sverige 2017

Några i rörelsen formulerade detta mer ingående i en debattartikel som kan
läsas här:
http:///debatt/776658-soppkok-stockholm-nu-lagger-vi-ner-all-verksamhet

Ögonläkare och optiker i Göteborg

Alla de olika religiösa ritualerna i vardagslivet har sin grund i Tora och skall vara påminnelser för juden att leva ett moraliskt högtstående liv.

8776 Mike! du är extremist och du behöver någon som är extremist 8776 ~Abdirahman (pratade om att jag ville gifta mig)

8776 MEN HERRE GUD DU PRATAR BARA OM GUD! 8776 ~Min Kära Mamma
(min mamma klarar inte dawah,när hon sa så sa jag just det mamma din herre Allah haha då ville hon jag skulle gå hem typ)

8776 if i dont do it who will? 8776 ~Shyekh Yusef estes (han bodde hos mig när han var i göteborg så han ville träffa sin familj men inte hunnit pgr av att han åker runt i världen och gör dawah så jag sa varför forsäter du om du vill hem.)

Själv anser jag att Soundet lät som en yngre och tuffare variant av Nationalteatern, så vilka var era/dina influenser vid den här tiden?
-Jag gillade mest Black Sabbath. Och Esso gillade Kinks. Sedan gillade vi allihop i andrahand Pistols och Ramones och så blev det så där

Vänligen håll utkik på vår hemsida och sociala medier för detaljer kring konserten. Besök även för komplett
program som tar form inom kort.

Dom har redan tagit över stora delar av den tidigare så vackra hamnstaden Gbg. Nu är det inte arbetare som styr staden, det är kriminella drägg.

De fåglar och fyrfotadjur som är tillåtna (tahor) får ätas endast om de slaktats på judiskt sätt (shechita). Det innebär att en särskilt utbildad slaktare (shochet) säger en speciell välsignelse (bracha) och därefter med en rakbladsvass kniv, med ett enda snitt skär av båda halspulsådrorna och luftstrupen på djuret. Innan djuret hinner känna att det gjorde ont, har därvid blodtillförseln till hjärnan avbrutits och djuret känner ingen smärta. Allt sådant man sålunda får äta, kallas kasher (kosher). Ordet betyder ”lämplig”, ”OK”.
Inom en halvtimma från slakten måste köttet kashras så att blodet (symboliskt) avlägsnas helt, antingen genom saltning och blötläggning eller genom att grillas över eld.

Och efter det blev du lekledare åt ett gäng tonåringar från Åsa. GLO, varför det?
-De frågade mig om jag ville vara med. 8776
-Nä! sa jag rakt av.
-Men vi dricker mycket starköl Om du köper ut Vi betalar. -Jaså, ja i så fall

«Traeffa folk goeteborg spanish girls » in images. One more Image «Traeffa folk goeteborg spanish girls».