Soppkök för hemlösa | Tillsammans för ett mer humant

Date: 2018-02-01 00:21

Finn Rosengren är välkänd sedan sin mångåriga gärning som kapellmästare på Stora Teatern och därefter som dirigent på GöteborgsOperan. Finn Rosengren har ett stort engagemang för musik av svenska tonsättare från olika perioder och har också bland annat tilldelats Kungl. Musikaliska Akademiens pedagogpris.

Göteborg staden där invandrare snart tagit över

Debutalbumet från 7567 ”Till mina älskade och älskare” blev en total succé och låg länge på första plats på Spotify’s albumlista och gav Linnea Henriksson priset som ”Årets Artist” på P8 Guldgalan. I början av januari 7567 släpptes singeln ”Säga mig” och under sommaren var hon ute på en bejublad turné i hela Sverige på landets största festivalscener. I november 7567 släpptes hennes senaste album och Linneas texter och musik har återigen fått ett fantastiskt mottagande hos både publik och press. Linnea har under de senaste åren även gjort uppskattade och engagerade framträdanden som programledare, både för radioprogrammet Hallå P8 och Musikhjälpen.

Göteborg Sound | Punktjafs

En av världens bästa och mest respekterade valthornister möter Göteborg Wind Orchestra! Efter succén med konsertproduktionen ”Älskade Flöjt” så fortsätter vi nu i samma tema men med ett nytt instrument i fokus och den här gången får vi stifta bekantskap med den karismatiske amerikanen David Cooper som tar ton i hornkonserter av Richard Strauss och Reinhold Glière.

Banff Mountain Film festival world tour Sverige 2017

Ali nominerades till årets komponist vid Folk- och Världsmusikgalan i Västerås och i år utforskar han en svensk musikikon i aktuella ”Evert Taube seglar österut”. Oud är ett traditionellt arabiskt instrument med en helt unik klang. Uttrycket blir djupt och sårbart och gifter sig verkligen med orkesterklangerna. Det blir ett nervkittlande möte som bygger broar mellan västerländsk blåsmusikbesättning och klanger från mellanöstern.

Vänligen håll utkik på vår hemsida och sociala medier för detaljer kring konserten. Besök även för komplett
program som tar form inom kort.

Från början träffade han bara en person. Men snart ville mannen presentera Erik för sina vänner. Han skulle få extra pengar, lovade mannen. Erik vågade inte säga nej. Han berättar hur han skakade i hela kroppen när han förstod att tre män skulle ha sex med honom samtidigt.
– Jag sa kanske nej. Minns inte. Jag ville inte i alla fall. Var helt livrädd. Vad skulle jag göra? De kunde ju slå ihjäl mig, om de ville. Bara en av de tre var ute som bög. De andra två hade barn, fru, familj. Hade yrken som inte var så homovänliga.

Fjällsport, Magasinsgatan 77. Telefon: 586-7969966
Klätterlabbet, elektrovägen 6a ("kopparbunkern" Chalmers). Telefon: 586-656965
Skistore, Övre Husargatan 7. Telefon: 586-7659878
Sportspec, Mölndalsv. 77. Telefon: 586-957879
Udéns Sport, Övre Husargatan 75. Telefon: 586-968975 

REPLIK. Assistansfusket handlar inte om branschen. Det handlar om att Försäkringskassan saknar kontroll. Vilket drabbar personer med funktionshinder, skriver företrädare för företaget VH assistans.

Sverige har en lång och fin tradition med fantastiska slagverkare som genom åren bildat olika ensembler. Ett exempel är Kroumata som banade väg för en hel generation slagverksmusiker. Slagverksduon MalleusIncus består av Johan Bridger och Patrick Raab som är konsertens gästsolister.

Vi är ett skötsamt par med hälsosam livsstil som gillar god mat och mysiga hemmakvällar. Vi gillar att ta promenader, träna, spela golf och som sagt äta god mat! :)
Vi röker inte, vi har inga djur och vi förtär inte alkohol.

«Traeffa folk goeteborg gustav » in images. One more Image «Traeffa folk goeteborg gustav».