Göteborg Sound | Punktjafs

Date: 2018-01-11 07:42

”Då JM i Göteborg har befunnit sig i en stark expansionsfas sedan flera år tillbaka, där antalet medarbetare ökat kraftigt, har behovet av nya och mer ändamålsenliga lokaler blivit påtagligt för oss. Efter 78 år i nuvarande lokaler på Gårdatorget är vi därför mycket glada över att vi under nästa år flyttar till Elof Hansson Fastigheter ABs lokaler på Odinsgatan”, säger Martin Svahn, regionchef för JM region Väst.

Social media, digital marknadsföring, SEO - ordlista

Elof Hansson Fastigheter AB är ett bolag inom Elof Hansson koncernen. Vi är en långsiktig fastighetsutvecklare med basen i fastighetsförvaltning. Med en slimmad och effektiv organisation agerar vi snabbt och går in i tidiga skeden i intressanta projekt. Exempel är Masthuggskajen i Göteborg. Tillsammans med flera andra aktörer skapar vi den nya urbana miljön vid Göta Älv med bostäder, kontor och vårt eget handelskluster Global Business Gate .

Aktuellt | Elof Hansson Fastigheter

Vid ett gig tillsammans med Straitjacket, där de framträdde i Olof Palme-masker och kjol, träffade de Bruset och embryot till föreningen Garageligan föddes.

Hem - Gryaab

Nya fotbäddar till Industri företag i för fler Linjemontörer på Svenska Kraftnä nu får man klättra i mast igen!Tur att proffsigt folk visar vä genomgång på kontor för redovisningspersonal ser vi också fram emot

Elof Hansson Fastigheter gör sitt första förvärv. Fastigheten är belägen på Odinsgatan i Göteborgs centrum och är en kontorsfastighet på ca 7 555 kvm. Säljare är Wallenstam AB.

De senaste åren har det dykt upp en hel del vegetariska restauranger i Göteborg – många av dem ligger i Majorna i väst eller Linnéstan och området kring Järntorget. Men numera finns även en vegetariskt bufférestaurang inne på Liseberg. Välj och vraka!

På de roligaste festerna hamnar man i köket brukar det ju heta. Vår matstudio passar ypperligt som festlokal, och behöver du en kock, serveringspersonal och catering också så har du hamnat på rätt ställe.

Tack ICA Parken,Ekohallen,City för denns gång hörs igen 7568. Tack även Castellum för ergonomiuppdragen 7567 och vi hörs också mer 7568👍✨

Nu är det full rulle på utbildningar och riskbedömningar i ergonomi. Kul att ha WSP group som kund och att Laxå kommun valt ERGONOMEVA som leverantör av utbildning i arbetsteknik för undersköterskor inom äldreomsorgen. Så har Hörntanden också fått utbildning i ergonomi för tandsköterskor , tandläkare och tandhygienister.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Vi är nöjda med att vår satsning på engagemang, tillgänglighet och professionell affärsmässighet har lyckats så väl.

«Traeffa folk goeteborg frederikshavn » in images. One more Image «Traeffa folk goeteborg frederikshavn».