Tidskriften Expo

Date: 2018-01-13 20:30

Video «Par söker nya vänner hudiksvall»

8776 Jag börjar ångra min svenska patriotism! Den är för inskränkt! Vi borde alla bli européer! Det är en viktigare uppgift än att vara svensk! Mitt mål är att förvandla svenskarna till européer! 8776 , skriver Strindberg till Carl Larsson den 76 mars 6889. Intet nytt under solen? skriver jag, till mig själv, den andra november 7566.

Blandade tankar | Fredrik Ekelund

Den tunna, verkliga värld, där du kan göra dej hörd. Med de orden vaknar jag en morgon, bara så: den tunna, verkliga värld, där du kan göra dej hörd.

Hitta nya vänner! Träffa nya vänner! Upptäck och träffa

Il pleure dans mon cœur , en sådan rad, tänker jag, comme il pleut sur la ville, och en sådan rad därefter, tänker jag vidare, när regnet faller över Paris och hur många är vi inte en sådan kväll i Paris som den trettionde april tänker på Verlaine och hans dikt, o quelle est cette langueur , hör jag vidare och där är Luxembourgparken i regnet och statyn över poeten, en ensam joggare trotsar regnet, en sådan kväll, alltså, qui pénètre mon cœur? , undrar jag stilla när regnet faller, tusentals, kanske, tänker jag, som hör samma vackra, enkla rader i oss när regnet faller, vårregnet faller över världens kanske mest sönderälskade stad, il pleut sur la ville …

Registrera ny användare | Bli medlem gratis, lägg in

Ockulta dagboken 7. Middag med gamla klasskamrater från mellanstadiet. Vi kommer in på ”det ockulta”. L  berättar att hon var på Åland för trettio år sen, att hon hyrde cykel och en dag, när hon kommer i en backe, välter hon på cykeln och slår sig ordentligt och får hjärnskakning. Men i samma ögonblick som hon faller och slår sig tänker hon inte på sig själv och den egna smärtan utan på sin bror som är nåt år äldre. Hon tycker det är märkligt och senare på kvällen ringer hon till honom. Då visar det sig att han också cyklat omkull och slagit sig rätt rejält, i Bohuslän. De tycker båda det är märkligt men märkligast av allt är att när de rekonstruerar förloppet visar det sig att båda föll från sina cyklar i exakt samma minut …

EM 7567. Tre bilder, tre konstverk som jag bär med mig: Zlatans mål mot Frankrike, Pirlos straff mot England, Ramos straff mot Portugal. Bara så, på näthinnan, i guldram.

De ställde sig på var sida om sängen och Syster Marie vek ned lakanet som låg över min kropp så min nakna bröstkorg blottades.
Men vad tusan jag var naken under lakanet som skylde hela kroppen. Jag låg av nån anledning naken och fastspänd i en sjukhussäng. Allt blev bara snurrigare.

Anledningen till att jag vill fara på just en kryssning är att det är så himla mysigt att dansa på dansgolvet, beställa drinkar i baren, och sedan gå till hytten för att knulla.

Ollonet styrdes in mot mina läppar och jag tänkte rycka undan munnen men jag såg batongen i ögonvrån och gapade istället.
Syster Lena kullade mig i munnen med dildon och när hon försökte stoppa ner den i halsen första gången så resulterade det i att jag spydde. Hon höll fram en rondskål, torkade av det som jag fått på mig och gav mig vatten.
8776 Jag förslår att du försöker få till riktigt mycket mad saliv i munnen det underlättar sade hon menande till mig sedan fortsatte hon obönhörligt med att driva in den men återigen så spydde jag. Tredje och fjärde gången så fanns det inget mer att spy upp men halsen motarbetade den röda kuken ordentligt.

Vara författare. Mycket slit, mycket ensamhet men också, då och då, fantastiska bekräftelser på att det man gör inte saknar mening. Jag kommer gående med Amanda, min dotter, vid Malmö Opera. Det är Malmöfestival. En äldre man i keps och glasögon hälsar på mig, stannar till: Fredrik Ekelund? Ja. Vill bara säja en sak. Okej, vadå? Som om vi aldrig hade gått här är ett mästerverk. Oj! Menar du verkligen det? Absolut. Och jag är väldigt sparsam med det ordet. Ett annat är Roy Jacobsens bok om… vad hette den nu om den där ön i Nordnorge. Men, som sagt, ett mästerverk är den, din bok. Jag blir mållös men också stolt, inte minst eftersom min dotter står där vid min sida, hon som tvingats följa min kamp med skrivandet genom alla år.

Syster Lena drog ut den ur min mun och återkom med en sprayflaska.
8776 Här Vi försöker med lite bedövning det är ett lokalbedövningsmedel som man använder för att kunna föra in kameror mm via halsen. Hon sprutade mig i svalget några gånger och jag kände hur det liksom domnade bort.

«Par söker nya vänner hudiksvall » in images. One more Image «Par söker nya vänner hudiksvall».